Juhla- ja kokouspalvelut


Tilauksesta järjestämme talon päärakennuksen salissa ateriapalvelua toiveidenne mukaan. Tarjoamme viehättävät puitteet niin häille, merkkipäiville, muistotilaisuuksille ja ryhmien vierailuille.

Ruoka tarjotaan noutopöydästä. Vuodenaikojen vaihtelu näkyy ruokalistassa. Ruokailun yhteydessä kerromme jotakin talon ja suvun historiasta, jolloin asiakkaille selviävät ruokien nimet ja taustat. Ruokailun voi kruunata vaikkapa kiisselillä, jolla on pitkät perinteet monen emännän ajalta.

Joskus kannattaa piristäytyä pistäytymällä porukalla valmiissa kahvipöydässä. Pöytä voidaan kattaa saliin joko sen seitsemän sortin tarjoiluineen tai yksinkertaisemmin nauttimalla tilalla leivotusta uunituoreesta pullasta tai emännän leipomasta paremmasta piiraasta.

 

Joskus on hyvä lähteä kokoustamaan tai kouluttautumaan pois kiireisestä toimistosta maalaistaloon. Kampparin Isotalon salissa kokous onnistuu ja iltaa voi viettää viehättävässä pakarituvassa virkistävän saunan jälkeen. Maatilalla on tarjolla myös mielenkiintoista tauko-ohjelmaa. Pienet ryhmät voivat myös yöpyä. Kysy erilaisista vaihtoehdoistamme 0500-429828


Sukukokouksen osanottajat yhteispotretissa ilta-auringon valaiseman Makasiinikahvilan edustalla.
Etusivulle